ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΣΧΟΛΕΙΩΝ​​ – ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Στη ΘΕΜΑΤΙΚΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ  στο Human Body Museum, βάσει των οδηγιών του Υπουργείου Παιδείας υπάρχουν τα εκπαιδευτικά προγράμματα:

* «ΜΟΥΣΕΙΟ  ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ» η ευαισθητοποίηση και η ενημέρωση των μαθητών για: α) τη διατροφή και την ποιότητα ζωής, β) την πρόληψη του εθισμού και των εξαρτήσεων γ) ευεργετικές ιδιότητες άθλησης.

ΕΠΙΛΟΓΗ Α.

Εκπαιδευτική Θεματική έκθεση “ΤΟ ΣΩΜΑ” , 50μ μήκος και 6μ ύψος και 12μ πλάτος με είσοδο από το στόμα και μια φανταστική διαδρομή μέσα στο ανθρώπινο ΣΩΜΑ ανάμεσα στην καρδιά στα πνευμόνια, στους μύες και σε όλα τα όργανα του ανθρώπινου σώματος……..με ξενάγηση από εξειδικευμένο προσωπικό.

Θεαματικό ταξίδι μέσα στο ανθρώπινο ΣΩΜΑ. Μοναδικό για την Ελλάδα και τον κόσμο. Πουθενά αλλού δεν υπάρχει τόσο κοντινό πλάνο για το πως λειτουργεί το ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΣΩΜΑ. 

 Υπεύθυνος Ιατρικής Επίβλεψης Πρίζιος Πασχάλης Ειδικός Παθολόγος.

  • Στην ξενάγηση στο «ΣΩΜΑ» οι μαθητές  ενημερώνονται για  τα όργανα και τις λειτουργίες του ανθρώπινου σώματος, σε συνάρτηση με την υγιεινή διατροφή  και τα οφέλη της άθλησης στον ανθρώπινο οργανισμό.
  • Υγιεινή Διατροφή με την επιμέλεια της Αναστασίας Μαμάτσιου Msc Διαιτολόγος – Διατροφολόγος Εξειδίκευση στις Διατροφικές Διαταραχές και Παχυσαρκία.
  • Στην αίθουσα οπτικοακουστικού υλικού συζητούν και παρακολουθούν εκπαιδευτικά βίντεο σε σχέση με τους εθισμούς και τις εξαρτήσεις, την υγιεινή διατροφή, την Στοματική Υγιεινή και τις ευεργετικές ιδιότητες της άθλησης..
  • Μπορούν να εξυπηρετηθούν σχολεία με δυναμικότητα έως 300 μαθητές μέσα σε 3 ώρες. Μετά την ξενάγηση και πριν από αυτήν οι μαθητές συμμετέχουν σε αθλητικές δραστηριότητες στο πρότυπο αθλητικό κέντρο του πολυχώρου με πλήρη επίβλεψη από γυμναστές.

Για περισσότερες πληροφορίες Το HUMAN BODY MUSEUM-ΜΟΥΣΕΙΟ “ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ” είναι αναρτημένο στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Παιδείας- Εκπαιδευτικές επισκέψεις minedu.gov.gr

Εισιτηρια ΓΙΑ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΣΧΟΛΕΙΩΝ​​

5€/μαθητή

οργανωμένες επισκέψεις σχολείων

Δήλωση ενδιαφέροντος για εισιτήρια

Τηλεφωνο

2310 686544

001-duration

50'

Διάρκεια Ξενάγησης

Το ωράριο λειτουργίας μεταβάλλεται αναλόγως της εποχής και των καιρικών συνθηκών.
Επικοινωνήστε μαζί μας πριν την επίσκεψη σας στο τηλ. 2310686.544
 
Οι επισκέψεις από ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ και ΣΧΟΛΕΙΑ πραγματοποιούνται όλη την διάρκεια της εβδομάδας κατόπιν τηλεφωνικής κράτησης.

Στο πλαίσιο της Κοινωνικής του Υπευθυνότητας το Human Body Museum στηρίζει τον Εθελοντικό Οργανισμό για τα παιδιά «Το Χαμόγελου του Παιδιού» προσφέροντας 0,50 € από την πώληση κάθε εισιτηρίου που εκδίδεται για το κοινό τα Σαββατοκύριακα και τις αργίες, από 21 Απριλίου 2019 έως και 20 Απριλίου 2020.

Close Menu